1.5% cbc olje

Optima CBC® Oil 1,5 % Cannabichromene (CBC) Kosttilskudd, 10 ml ℮ / 0,33 fl oz.

Ingredienser : Økologisk hampfrø olje, økologisk hamp ekstrakt som inneholder ca. 150 mg Cannabichromene (CBC).

Næringsinnhold per daglig dose (9 dråper, 0,45 ml): Linolensyre, 230 mg Alfa-linolensyre, 76 mg Gamma-linolensyre, 16 mg 1 dråpe inneholder ca. 1 mg CBC. Inneholder ikke THC (tetrahydrocannabinol). 0% THC.

  • Voksne, barn 12 år og eldre; 3 dråper, 2-3 ganger om dagen
  • Barn 6-12 år; 2 dråper, 2-3 ganger om dagen
  • Barn 2-6 år; 1 dråpe, 2-3 ganger per dag
  • Barn 0-2 år; 1 dråpe, 2 ganger om dagen

Ta det pent eller med vann. Et kosttilskudd er ikke en erstatning for et sunt, balansert kosthold. Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Les bruksanvisningen før bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke fryses. Oppbevares på et tørt sted vekk fra direkte sollys og ikke over 20°C. For bruksdato og batchnummer se flaske. Bruk innen 3 måneder etter åpning. Cannabichromene (CBC) kan redusere eller øke bivirkninger av andre medisiner. Rådfør deg med lege, lege eller apotek dersom du tar eller nylig har tatt medisiner. Vennligst les bruksanvisningen for råd om legemiddelinteraksjoner, forholdsregler og viktig informasjon angående bruk av kosttilskudd som inneholder CBC.

“CBD-produkter er ikke medisiner og kan ikke diagnostisere, behandle eller kurere sykdommer. Rådfør deg alltid med din egen lege før du starter et nytt kostholdsprogram.”

Related Posts

Legg inn en kommentar