10% cbd olje

Optima CBD® Oil 10% Cannabidiol (CBD) Kosttilskudd, 10 ml ℮ / 0,33 fl oz.

 Ingredienser : Økologisk hampfrø olje, økologisk hamp ekstrakt som inneholder ca. 1000 mg Cannabidiol.

Næringsinnhold per daglig dose (9 dråper, 0,45 ml) : Linolensyre : 230 mg,  Alfa-linolensyre : 76 mg,  1 dråpe inneholder ca. 5 mg CBD. Inneholder ikke THC (tetrahydrocannabinol). 0% THC.

  • Voksne, barn 12 år og eldre : 3 dråper, 2-3 ganger om dagen
  • Barn 6-12 år : 2 dråper, 2-3 ganger om dagen
  • Barn 2-6 år : 1 dråpe, 2 ganger om dagen
  • Barn 0-2 år : 1 dråpe, 1 gang per dag

Ta det rent eller med vann. Et kosttilskudd er ikke en erstatning for et sunt, balansert kosthold. Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen. Les bruksanvisningen før bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke fryses. Oppbevares på et tørt sted vekk fra direkte sollys og ikke over 20°C. For bruksdato og batchnummer se flaske. Bruk innen 3 måneder etter åpning.

Du har CBD som ikke er psykoaktive og er til stor lindring for smerter, søvn, appetitt og mange som går av Heroin, benzodiazepiner eller andre opiater har stor hjelp av å bruke CBD for å trappe ned eller gå helt av.

Cannabidiol (CBD) kan redusere eller øke bivirkninger av andre medisiner. Rådfør deg med lege, lege eller apotek dersom du tar eller nylig har tatt medisiner. I sjeldne tilfeller kan CBD samhandle med medisiner eller påvirke måten noen medisiner fungerer på. Ikke bruk for mye CBD hvis du tar blodfortynnende midler, for eksempel betablokkere, eller hvis du tar vitamin K-antagonister eller 4-hydroksykumariner. Disse medisinene selges vanligvis under navn som Acenocoumarol og Phenprocumon (cumarin). Det anbefales å være forsiktig hvis du tar eller har tatt skjoldbruskkjertelmedisin, da effektene kan reduseres. 

Hvis du er i tvil, kontakt legen din, lege eller apotek. Vennligst les bruksanvisningen for råd om legemiddelinteraksjoner, forholdsregler og viktig informasjon angående bruk av kosttilskudd som inneholder CBD. “CBD-produkter er ikke medisiner og kan ikke diagnostisere, behandle eller kurere sykdommer. Rådfør deg alltid med din egen lege før du starter et nytt kostholdsprogram.”

Cannabidiol (CBD) er en av de mest kjente fytocannabinoidene og har en svært bred terapeutisk anvendelse. Det er ikke psykoaktivt og kan hjelpe kroppen vår til å produsere flere endocannabinoider (naturlige cannabinoider laget av kroppene våre).

Related Posts

Legg inn en kommentar