Scroll Top
5% CBG OLJE

Optima CBG® Oil 5 % Cannabigerol (CBG) Kosttilskudd, 10 ml ℮ / 0,33 fl oz.

Ingredienser : Økologisk hampfrøolje, økologisk hamp ekstrakt som inneholder ca. 500 mg Cannabigerol (CBG).

Næringsinnhold per daglig dose (9 dråper, 0,45 ml): Linolensyre : 230 mg,  Alfa-linolensyre : 76 mg,  Gamma-linolensyre : 16 mg,  1 dråpe inneholder ca. 2,5 mg CBG. Inneholder ikke THC (tetrahydrocannabinol). 0% THC.

  • Voksne, barn 12 år og eldre; 3 dråper, 2-3 ganger om dagen
  • Barn 6-12 år; 2 dråper, 2-3 ganger om dagen
  • Barn 2-6 år; 1 dråpe, 2-3 ganger per dag
  • Barn 0-2 år; 1 dråpe, 2 ganger om dagen

Måten CBG fungerer på i kroppen vår for å hjelpe vårt endocannabinoide system betyr at det kan bidra til å balansere det sympatiske og parasympatiske nervesystemet. I likhet med THC kan Cannabigerol også hjelpe mot symptomer på angst og depresjon, og er den eneste cannabinoiden som har vist seg å forbedre veksten av hjerneceller.

Dette er en av de mest populære cannabinoidene i Cannabis. CBG er den første cannabinoidene som formes i cannabis planten og resten av cannabinoidene vokser ut ifra CBG. I praksis og etter studier opplever mennesker at de føler seg bedre og får en rolig følelse i kroppen. Rapporter sier at man sover bedre i henhold til at CBG virker på GABA (en nevrotransmitter). PUBMED kommer frem med studier som viser resultater til at celler i hjernen forbedres, fordøyelses systemet fungerer bedre og det viser til mindre engstelighet.Dette er også sannsynlig fordi CBG også fungerer på kjernen i Hypothalamus som er relatert til frykt.

Related Posts

Legg inn en kommentar