norgeweedfeatured
KAN DU FÅ MEDISINSK CANNABIS I NORGE?

I Norge kan du søke om Medisinsk Cannabis på sykehuset eller smerteklinikk , hvis du er nesten død, har kreft eller er veldig syk. Og  om du har prøvd ut andre opiater eller tradisjonelle legemidler som ikke virker. 

Eller så du kan kontakte TwinLeaf Group, vi hjelper mennesker mot lovlig medisinsk Cannabis-Resept fra Nederland eller CBD på resept i Norge. som medlem hos TwinLeaf Group vil du komme i kontakt med vår gruppe av medisinske cannabis fagfolk, medisinske cannabis leger og andre fagpersoner. Dette gjør vi for at mennesker i Norge og Schengen skal få bedre tilgang til medisinene de ønsker å bruke uten å ha kreft eller være nær døden.

Medisinsk cannabis plante I Norge
HVILKE MEDISINSKE CANNABIS-KULTIVARER KAN NORSKE PASIENTER få utskrevet?

Ja, du kan få Bedrocan ved å søke i Norge også. Men normalt vil du få noen CBD-blomster eller SativeX. (Der vanligvis pasienter som er vant til ekte cannabinoider vil ikke få de samme fordelene som organiske forbindelser av cannabis)

Ikke tilstrekkelig lindring...
Medisinsk Cannabis er et naturlig alternativ behandling for mennesker som ikke får tilstrekkelig lindring ved bruk av andre legemidler, ikke ønsker å benytte seg av forskjellige medikamenter, ønsker en lindring uten negative bivirkninger. Du har mange forskjellige cannabinoider i planten Cannabis som hjelper til med forskjellige problemer og balanser. Det er funnet over 120 forskjellige Cannabinoider i Cannabis så langt. Medisinsk Cannabis har mange virkeområder for mange forskjellige diagnoser. Det gir en naturlig og sunn behandling for kroppen, organer og andre elementer.
HVILKE MEDISINSKE CANNABIS KULTIVARER BLIR FORESKREVET

Følgende informasjon er hentet fra det offisielle Bedrocan® nettstedet og er samlet her for deg å bla gjennom og utdanne deg selv, samt kanskje begynne å tenke på hvilket medisinsk cannabis produkt som kan være det mest passende for deg.

Les mer om de forskjellige Cannabis Kultivarene eller de forskjellige Cannabinodene.

Related Posts

Legg inn en kommentar