twinleaf Pasient historie

VENN AV en PASIENT FORTELLER SIN OPPLEVESE med medisinsk cannabis tilgang og hjelpen gjennom twinleaf GROUP.

En venn av meg har diverse plager. Han har selv prøvd cannabis til stor forbedring for egen helse. En morgen han ringte meg var frustrasjonen hans å føle på. Han skulle til Amsterdam for en ferietur, og sa nok en gang til meg at han hadde undersøkt, men ikke funnet informasjon på nettet.

Han gav opp…

Jeg tok det som en utfordring å lete, og samtidig sjekke regler, krav og andre notiser. Jeg ble ikke særlig klok på alt, for det var veldig vage regler og lite informasjon samlet for hvordan en gikk frem.

Etter en stund kom jeg frem til en nettside http://www.twinleaf.no (@twinleafgroup)

Dette var på avreisedagen til vennen min. Jeg ringte han, og fikk han til å melde seg inn, og ringe dem for å forklare situasjonen: Han skulle til Nederland i dag, kunne dette ordnes p denne turen?

svaret han fikk gav han litt håp. men som en pessimist, måtte jeg pep-talke litt for å prøve holde motet oppe.

TwinLeaf tok godt vare på vennen min, ordnet lege og det de kunne med informasjon. Jeg hadde jevnlig kontakt med vennen min, for dette var for han en potensiell “gamechanger”.

Han var engstelig at legen skulle tro han bare kom for å få “narkotika”.

Dagene mellom reisen ned og legetimen var for vennen min fylt av mye stress og engstelse for hvordan legetimen skulle gå, men med litt gode samtaler og rolig logikk kom vi frem til at vi har kommet så langt, og var fornøgd med å komme så langt som legetime iallfall.

Dagen hvor han hadde time hos legen, ventet jeg i spenning på hans vegne. da han ringte etter timen var han helt rar i stemmen, på en måte jeg aldri har hørt kompisen min før. 

“jeg fikk resept” sa han…

Han begynte å gråte,
Jeg begynte å gråte.

Han fortalte at det var en god følelse å komme til en lege som så på dette som medisin, og en utrolig følelse å bli forstått at dette var medisin. 

Jeg har kjent vennen min i endel år, og jeg har aldri hørt han så glad eller lettet. Det var som en byrde var løftet av hans skuldre. For nå røyket han ikke narkotika, han tok medisin.

(som Norge AS forsåvidt solgte på apoteket frem til 1965 for søvnvansker og menssmerter)

Han fikk sin resept, og dagen etter gikk han på apoteket og hentet ut sin medisin.

Senere på dagen gikk turen hjem. Byrden fra hans skuldre var så senket at han ikke var nervøs for å gå på rødt i tollen, og gå gjennom dette med cannabis. Tollerne var utrolig greie å ha med å gjøre i følge vennen min, og oppførte seg snillt og respektabelt. Telefonsamtalen vi hadde når har var gjennom flyplassen var som slutten på en lang reise, ikke bare metaforisk, men også fysisk og psykisk. Prøvelsen for resept var på veis ende…

Etter å ha fulgt hele reisen fra norge som “støttekontakt”, er jeg veldig taknemmelig for hvordan @twinleaf hjalp vennen min, og under kommer endel punkt som kan være viktig or deg som vil ta samme veien videre.

Twinleaf er et medlemskap. for dette medlemskapet får man følgende fordeler : (700kr år)

-Veiledning

-Leger, klinikker og apotek i nederland og norge

-Advokatbistand

-Rabatt på eksisterede og kommende produkter i nettbutikk

Norsk lege : Vi fikk den norske legen til vennen min med på laget, og han ordnet med de papirene vi trengte i rekordfart.

Jeg har faktisk tatt kontakt med TwinLeaf, og de er klar over at tråden kommer, så de er klar over at det kan komme litt trykk av nye kunder, så de av dere som ender med å ta kontakt ikke må vente så lenge, og de eventuelt ikke får dette ramlende i fanget. 

Jeg vil nok anbefale å gå gjennom TwinLeaf fremfor å gjøre dette selv om du ikke er helt sikker på hva du gjør.

For det er endel fallgruver en kan ramle nedi. Og vil tro det er kjipt å komme til norge å få konfiskert medisin fordi en ikke har papirene i orden.

Velger du derimot å gjøre dette på egenhånd har normal.no info på dette her : Igjen takk til @twinleaf <3

Til dere som begynner på denne veien ønsker jeg dere lykke til<3

 

Skrevet av : @Strytle // Twitter 
Link til Twitter tråd : https://twitter.com/strytle/status/1575753872789753858?s=48&t=4l2mrucW1l2zO4aYt1GX4g

Related Posts

Legg inn en kommentar