Scroll Top
NORGE

OFFISIELT SAMARBEID MED NORMAL NORGE

Enda en milepæl for TwinLeaf vi er stolte av!

Vi har offisielt startet samarbeid med Normal Norge og dette verdsetter vi høyt. Vi kan bidrar med informasjon og veiledning om hvordan anskaffe Cannabis-basert medisin på resept.

Sammen skal vi jobbe for å fremme fremtidige Cannabis studier i Norge.Og hente hjem helseflyktninger for behandling av norsk helsevesen.

Om du er medlem hos Normal Norge så har du også noen gode hos TwinLeaf. 
– 15% på medlemskap som gir tilgang til medisinsk cannabis
– 15% på alle Twin Leaves produkter 

Som Normal medlem kan du søke om Medisinsk Cannabis på denne linken : (Medisinsk Cannabis Skjema) 

Ønsker du delta på Cannabis studier i fremtiden så kan du registrere deg HER .

Tidligere i 2021 hadde vi ett intervju med styreleder André Nilsen fra Normal Norge, dette kan du høre her.  (Podcast Link)

OM NORMAL NORGE OG DEMS VISJON

Normal – Norsk organisasjon for reform av marihuanalovgivningen – ble grunnlagt i 1995.

Normal bistår norske cannabisbrukere, kartlegger hvem som bruker cannabis i Norge og hva slags utfordringer de møter. Deltar jevnlig i politiske prosesser og arbeider for at norsk cannabis lovgivning skal være evidensbasert og forankret i menneskerettighetene. Gjennom høringsinnspill, ulike arrangementer og med deltagelse i offentlig debatt jobber vi for at hensynet til brukere av cannabis blir ivaretatt i ruspolitiske prosesser.

Normal Norge holder til i Storgata 39, Oslo. I tillegg har vi lokallag i Bergen, Tromsø, Rogaland og Trøndelag.

BLI BEDRE KJENT MED NORMAL´S ARBEID I NORGE

Normal er medlem i, og medstifter av, paraplyorganisasjonen Preventio. Vi er medlem av den amerikanske organisasjonen NORML, New York NGO Committee on Drugs, Vienna NGO Committee on Drugs og NGO-nettverket Stop The Harm. Vi støtter blant annet Support Don’t Punish-kampanjen og kampanjen Straff skader.

NORMAL´S VISJON

– Normal arbeider for en evidensbasert regulering av cannabis, i tråd med internasjonale menneskerettigheter.

– Normal arbeider for at Norge åpner opp for dyrking av industrihamp. 

– Normal arbeider for å redusere kontrollskader ved å stanse disproporsjonale straffereaksjoner og stigmatisering av cannabisbrukere.

– Normal arbeider for lovliggjøring av cannabis for voksne rekreasjonsbrukere, og ser for oss en modell lik dagens norske alkohol regulering.

– Normal bistår og representerer brukere av cannabis i Norge, gir juridisk veiledning og ivaretar deres interesser på systemnivå.

– Normal gir informasjon og bistår pårørende. Vi jobber for å styrke samhold, forståelse og åpenhet.

– Normal er en åpen og samlende organisasjon for alle som ønsker en regulering eller avkriminalisering av cannabis i Norge.

– Normal arbeider for at pasienter som kan ha nytte av det skal få tilgang til medisinsk cannabis i samråd med fastlege.

Related Posts

Legg inn en kommentar