cana

Colorado Har Passert 134 Milliarder Norske Kroner I Cannabis Salg

Colorado har solgt cannabis for 13,4 milliarder dollar for voksne siden legaliseringen i 2012, og har generert 2,2 milliarder dollar i skatt til staten.

I tiåret etter legalisering av cannabis for voksne i Colorado, har staten solgt 13,4 milliarder dollar i salg, noe som har ført til 2,2 milliarder dollar i skatter, rapporterer 9 News. Brian Vicente, en av medlederne for kampanjen for å vedta Amendment 64, som legaliserte cannabis for voksne 21 år og eldre, sa at reformene har vært «en ubetinget suksess».

Mason Tvert, kampanjens andre meddirektør, sa til 9 News at Colorados legaliseringsseier ved valgurnen for 10 år siden “inspirerte mange diskusjoner og fikk mange valgte ledere både i USA og i utlandet til å undersøke cannabispolitikken deres.”

Siden 2012, da Colorado sluttet seg til staten Washington for å vedta reformene, har 17 andre stater og Washington, D.C. reformert cannabispolitikken og tillatt salg for voksne.

“Jeg føler at Colorado-modellen bør implementeres i andre stater og andre land, og verden ville ha det bedre.” — Vicente til 9 News I Colorado brukes skattepenger fra salg av cannabis for voksne til offentlig skolefinansiering og sendes til statens marihuanafond som øremerker pengene til helsetjenester, helseopplæring, forebygging og behandling av narkotikamisbruk og rettshåndhevelse.

Vicente la til at mens flere stater vedtar reformene, legges det mer press på den føderale regjeringen for å revidere cannabispolitikken. Fem stater vil stemme under midtveisvalget om de skal vedta cannabisreformer for bruk av voksne.

Kilde : https://www.ganjapreneur.com/more-than-13b-of-cannabis-sold-in-colorado-since-legalization-in-2012/

Related Posts

Legg inn en kommentar