Scroll Top
åharm

Private Apoteker Kan Tilby Trygghet For Cannabispasienter


Noen pasienter henvender seg til private apoteker for et bredere utvalg av produkter og en personlig service.

Visste du at du kan ta med deg cannabisresepten din til ethvert utleveringsapotek i Storbritannia? Ett intervju med Hannah Deacon, som var med å grunnlegge Botanical Health Dispensary tidligere i år, om fordelene ved å få medisinen din gjennom et privat apotek.

De siste månedene har en rekke nye cannabis dispenseri åpnet i Storbritannia, som svar på den økende etterspørselen etter medisinske cannabisprodukter.

Det er nå rundt 20 000 pasienter som får lovlig foreskrevet cannabis, med i underkant av 20 private klinikker i drift.

Men mens noen klinikker har apotek som de er tilknyttet, er mange pasienter fortsatt uvitende om at de har frihet til å velge hvor de får utlevert medisinene sine.

Når en lege har skrevet ut resepten, må den behandles av et egnet apotek. Pasienter trenger imidlertid ikke å bruke apoteket som er anbefalt av deres klinikk eller lege.

De kan be om en kopi av resepten og ta den med til ethvert apotek som utleverer medisinske cannabisprodukter i Storbritannia.

Private apoteker kan tilby et bredere spekter av produkter, på grunn av at de ikke er tilknyttet noen spesielle produsenter, og pasienter kan også være trygge på at de får rettferdige, konkurransedyktige priser.

Noen pasienter rapporterer også at de har fått bedre service og helhetlig erfaring med et privat selskap.

Siden etterspørselen etter medisinsk cannabis har økt eksponentielt siden legaliseringen i 2018, har noen apoteker slitt med å takle, og i noen tilfeller har pasienter slitt med lager problemer og forsinkelser i å motta medisinene sine.

Tidligere i år lanserte kampanje- og cannabisindustrileder, Hannah Deacon, Botanical Health Dispensary, med farmasøyt gjennom 35 år, Caroline Harvey, som et direkte svar på utfordringene pasienter rapporterte.

Deacon er opptatt av å gjøre pasientene oppmerksomme på at det finnes andre alternativer tilgjengelig for dem.

“Når jeg snakket med pasienter om deres forskrivningsopplevelse av medisinsk cannabis i Storbritannia, innså jeg at mange følte seg fast, stresset og ignorert,” sa Deacon til Cannabis Health.

“Så mange vet ikke at pasienter og leger har rett til å velge hvor og hvem som fyller ut en resept eller en repetisjonsresept. Det er ikke annerledes for medisinsk cannabis enn det ville vært for andre foreskrevne medisiner.

Harvey var farmasøyten som ekspederte den første lovlige resepten på medisinsk cannabis i Storbritannia, for diakonens sønn Alfie Dingley i 2018.

Hun leder et team med kolleger ved Leyes Lane Pharmacy, Botanical Health Dispensarys allierte apotek med base i hjembyen Kenilworth, Warwickshire.

Botanisk helse har som mål å gi pasientene større valgmuligheter og en ettertrykkelig tjeneste, levert av et team som forstår hvordan det er å være pasient eller omsorgsperson.

“Vi vet hvordan det er å vente på resepten din eller være usikre på prosessen – vi har vært der – vi visste at vi kunne forbedre ting for britiske medisinske cannabispasienter,” fortsatte Deacon.

«Vi gir folk en dispenserings opplevelse som er annerledes enn alt annet tilgjengelig. For oss er du en person først – aldri bare et nummer eller enda en resept. Så hver pasient er virkelig viktig for oss.»

En pasient som har fått utlevert medisinene sine gjennom Leyes Lane, sa: «Tjenesten var alltid feilfri. Caroline fikk meg til å føle meg velkommen og holdt meg oppdatert med reseptene mine. Jeg har aldri opplevd problemer med dem, i motsetning til det første apoteket jeg brukte. De fikk meg til å føle meg vel og var alltid tilgjengelig for alle henvendelser. Jeg vil takke alle som var involvert i utleveringen av medisinene mine.»

Botanical Health er i stand til å oppfylle første og gjentatte resepter på vegne av medisinske cannabisforskrivere og pasienter fra enhver cannabisklinikk i Storbritannia.

Apoteket vil be om en kopi av resepten med en gang og vil sende en redigert kopi til leverandørene, for å unngå forsinkelser dersom de trenger å be om et klinisk behovsbrev fra den forskrivende legen.

Kilde : https://cannabishealthnews.co.uk/2022/11/14/independent-pharmacies-offer-peace-of-mind-cannabis-patients-botanicalhealthdispensary/?utm_content=160594403&utm_medium=social&utm_source=linkedin&hss_channel=lcp-67966631

Related Posts

Legg inn en kommentar