Scroll Top

nyheter & cannabis

Clear Filters

Artikkeler

Oljer

Terpener & Helsefordeler

Terpener : Helsefordeler og deres rolle i medisinsk cannabisindustri

Terpener har blitt et stadig mer populært tema i medisinsk cannabisindustri, og for god grunn. Disse forbindelsene finnes naturlig i cannabisplanten, og kan forbedre de terapeutiske fordelene til andre cannabinoider som finnes i planten. Terpener kan ha en rekke helsefordeler, inkludert å redusere betennelse, lindre smerte og redusere angst. I denne artikkelen skal vi se på noen av de viktigste terpenene som finnes i cannabisplanter og deres helsefordeler. Ved å forstå disse fordelene, kan du velge de beste cannabisproduktene for dine behov og få en bedre opplevelse med medisinsk cannabis.

Hvordan cannabis passer inn i Regjeringens strategi

Regjeringens Strategi For Persontilpasset medisin og hvordan cannabis passer inn

Regjeringens nasjonale strategi for persontilpasset medisin 2023-2030 har som mål å tilby mer skreddersydd helsebehandling basert på individuelle forskjeller i genetikk, livsstil og miljø. Medisinsk cannabis kan være en naturlig del av denne strategien, og det er flere grunner til hvorfor det er viktig å åpne for flere kliniske studier på dette området.

TwinLeaf Group’s Kunnskapsløft

TwinLeaf Group har satt seg som mål å øke kunnskapen om medisinsk cannabis i Norge gjennom et bredt spekter av tjenester, inkludert foredrag, studier og online kurs. Kunnskapsløftet omfatter ulike aspekter av medisinsk cannabis, inkludert dens virkninger, mulige bivirkninger, tilgjengelige behandlingsalternativer og regelverk.

Clear Filters