FRA NARKOMAN
TIL PASIENT

Medisinsk cannabis er en relativt ny behandlingsform i Norge, og det er fortsatt mange utfordringer knyttet til sin bruk og tilgjengelighet. Selv om det er vist at cannabis har en rekke helsefordeler, er det en mangel på kunnskap og forskning om medisinsk cannabis i Norge.

Et av de største problemene i Norge er manglende tilgang til medisinsk cannabis. Tilgangen er begrenset, og mange pasienter har en lang kø for å få tilgang til medisinsk cannabis. Dette kan være en hindring for de som trenger behandlingen mest.

For å overvinne disse utfordringene bør vi sette som mål å øke kunnskapen om medisinsk cannabis i den norske helsevesenet. Det er viktig å fremme forskning på området for å forstå dets potensial som en personlig medisin. Cannabinoider og terpener, de aktive stoffene i cannabis, kan tilpasses individuelle helsesituasjoner for å gi mest mulig fordeler.

Vi bør også arbeide for å øke tilgangen til medisinsk cannabis i Norge, slik at alle som trenger det, har muligheten til å få denne behandlingen. Med økt kunnskap og forskning, samt bedre tilgang til medisinsk cannabis, kan vi bidra til en bedre helse for mange nordmenn.

MEDLEMSKAP & FORDELER 2023
VELG MEDLEMSKAPET SOM PASSER DEG BEST

Nederlandske Pasientreiser : TwinLeaf Group fortsetter å assistere pasienter med å få medisinsk behandling i utlandet, men samtidig kjemper de for å bringe behandlingen tilbake til Norge. De arbeider for å sørge for at norske pasienter får tilgang til den hjelpen de trenger hjemme, i stedet for å måtte reise til utlandet.

Kunnskapsløftet 2023

TwinLeaf Group har satt som sitt mål å formidle kunnskap og erfaringer om medisinsk cannabis til helsepersonell og pasienter i Norge. Målet er å øke kunnskapen om plante-baserte medisiner og deres mulige helsefordeler, slik at flere pasienter kan få tilgang til denne formen for behandling.

Dette skaper vi gjennom flere prosjekter. 

    1. Studier & Research : Vi samarbeider tett med Norske, Nederlandske Leger og andre internasjonale eksperter for å realisere kliniske studier med utprøvende medisinsk cannabis behandling i Norge.Vi har  analysert databasen vår og lest tilbakemeldingene dere har gitt oss i tidligere henvendelse. 

    2. Kurs og pensum : Det utarbeides kurs og pensum om medisinsk Cannabis og hamp som skal gjøres tilgjengelig til Europeisk lovverk og marked.

    3. Artikler & Dokumenter : Denne mappen ønskes delt til helsearbeidere og innbyggere med interesse for kunnskap om Cannabis.

    4. Stigma – Rusbruk i Norge

NYTT : TwinLeaf tilbyr nå tjenesten “Reisefølge”, for deg som ønsker å unngå å reise til Nederland alene. Med denne tjenesten vil du ha en person som vil følge deg under hele reisen og som har tidligere erfaring med prosessen.

990,-
Årlig
Pilot
TwinLeaf konsultasjon for medisinsk cannabis behandling
1 års nyhetsbrev
Konsultasjoner og tilgang til medisinske partnere
Tilgang til deltakelse på kliniske studier
Gratis bistand og tilgang til våre advokater
10% rabatt på alle Twin Leaves produkter
Tilgang til reisefølge
2.990,-
Årlig
PRemium
TwinLeaf konsultasjon for medisinsk cannabis behandling
1 års nyhetsbrev
Konsultasjoner og tilgang til våre medisinske partnere
Tilgang til deltakelse på kliniske studier
Gratis bistand og tilgang til våre advokater
20% på alle Twin Leaves produkter
Tilgang til reisefølge
Garantert veiledning gjennom din medisinske behandling
Twin Leaves Velkomstpakke
Egen innlogging og brukerprofil på TwinLeaf.no fra Q2 2023
Hva gjør TwinLeaf?

TwinLeaf Group samarbeider eksklusivt med leger, klinikker, apoteker, advokater og andre fagpersoner med lang erfaring i Norge og Nederland. Disse samarbeidene gjør det mulig for oss å gjøre plantebaserte cannabismedisiner mer tilgjengelige for både norske og europeiske borgere.

Pasienter ønsker å diskutere medisinsk cannabis med helsevesenet, men de møter ofte leger som er bekymret for å miste sin lisens, mangel på fagkunnskap, eller sanksjoner som urinanalyser, muntlige kjøreforbud, journalnotater om rusmisbruk eller narkotikabruk, og trusler om å miste omsorgsrett til barn.

TwinLeaf Group mener at helsemyndighetene ikke tar pasientenes lidelse alvorlig og svikter dem når det gjelder behandlingstilbudet. Derfor kjemper vi for bedre tilgang til medisinsk cannabis også i Norge, slik at mange mennesker ikke trenger å reise til utlandet for å få et tilstrekkelig og rettferdig behandlingstilbud.

0
Antall Pasienter
Martin Fjeldberg

Fantastiske folk og fantastiske produkter!:) fortsett den gode jobben dere gjør folkens:)

Béatrice Villemaire

Best rolling papers on the market! But more importantly, this company does some incredible work for our community by making medical cannabis more accessible to those in need!

Alexandra B

My general condition is better than ever, and I have a better relationship with close family. This medicine makes me able to work, it has helped me get my life back.

Maritha K

Fikk prøve papirene av en venn og ble forelsket! Absolutt en konkurent av OCB og RAW!

VÅR MEDISINSKE CANNABIS REISE

apr 2020

TwinLeaf har en lang historie med å assistere pasienter i å få tilgang til medisinsk behandling med cannabis. 14. april 2019 var en milepæl da deres første pasient, en 68 år gammel person, tok et stort skritt fra å være en narkoman til å bli en pasient. Samarbeidet med leger og fagpersoner gir mulighet for å gi mennesker en mer verdig behandling, med fokus på pasientresultater fremfor stigmatisering.

jan 2021

Det er tydelig at medisinsk cannabis kan ha en positiv innvirkning på pasienters liv, da TwinLeaf Group har hjulpet 272 mennesker med å få medisinsk cannabis på resept. Dette gir håp om et økt potensial for medisinsk cannabis i Norge og et bedre behandlingstilbud for pasienter som sliter med ulike helseproblemer. Arbeidet til TwinLeaf Group viser at det er mulig å tilby et kvalitativt behandlingstilbud med medisinsk cannabis, og deres mål om å bidra til en god pasienterfaring understreker betydningen av et velfungerende og menneskevennlig system for medisinsk cannabis i Norge.

jan 2022

TwinLeaf Group begynner året 2022 etter å ha hjelpet 420 mennesker med medisinsk cannabis. Dette kommer etter en utfordrende periode med nedleggelse av Nordic Herb Zone og opprettelse av TwinLeaf Group. De ser frem til å fortsette arbeidet med å tilby hjelp til mennesker som trenger medisinsk cannabis.

Jan 2023

TwinLeaf har vært en viktig aktør i å tilby eksklusive tjenester til norske og europeiske borgere innen medisinsk cannabis. De har hjulpet over 800 personer, og 180 av dem har deltatt i kliniske studier. TwinLeaf har også samlet en omfattende database med 2.412 data-punkter, som gir innsikt i årsakene til at mennesker søker deres veiledning om medisinsk cannabis.

delta på kliniske cannabis studier i norge

Vi samarbeider tett med Nederlandske Leger og andre internasjonale eksperter for å realisere kliniske studier med utprøvende medisinsk behandling i Norge. Vi har  analysert databasen vår og lest tilbakemeldingene dere har gitt oss i tidligere henvendelse. 
Dette håper vi fører til samarbeid med Regionalt kompetansetjeneste på Oslo Universitetssykehus, tilgang til medisinsk fagpersonell og investorer.