Scroll Top

bli medlem i twinleaf-felleskapet

Bli en del av TwinLeaf-fellesskapet og åpne dørene til et støttende samfunn for både pasienter og helsepersonell. Vårt medlemskap gir deg en rekke fordeler som vil berike din helse-reise og bidra til positiv forandring i samfunnet. Som medlem vil du få tilgang til grundig veiledning om cannabisbasert medisin og holde deg oppdatert på de nyeste reglene og forskriftene. Sammen kan vi skape en bedre fremtid for helse og velvære. Bli med oss i dag!

Mer kunnskap, mindre stigma

Bli med i TwinLeaf-fellesskapet og vær en del av endringen!

Medisinsk cannabis kan ha utrolige helsefordeler, men i Norge står vi overfor utfordringer med begrenset tilgjengelighet og mangel på kunnskap. Vi kan gjøre en forskjell ved å øke kunnskapen i helsevesenet og drive forskning for å realisere cannabisens fulle potensial som personlig medisin.

Sammen kan vi jobbe for å sikre bedre tilgang til medisinsk cannabis i Norge, slik at ingen trenger å vente i kø for nødvendig behandling. Med økt kunnskap og forbedret tilgjengelighet kan vi skape bedre helse for alle. Bli med i TwinLeaf-fellesskapet og vær med på å forme fremtiden for medisinsk cannabis i Norge!

990,-
Årlig
Pilot
Personlig konsultasjon: Få skreddersydde råd og veiledning for din medisinske cannabisbehandling.
Årlig nyhetsbrev: Hold deg oppdatert på de siste fremskrittene innen medisinsk cannabis.
Konsultasjoner og samarbeid med medisinske eksperter: Få tilgang til vårt nettverk av anerkjente medisinske partnere.
Gratis juridisk bistand: Våre erfarne advokater er her for å hjelpe deg med eventuelle juridiske spørsmål knyttet til medisinsk cannabis.
Reisefølge: Få støtte og selskap under reisen din til medisinsk cannabisbehandling.
2.990,-
Årlig
PRemium
Personlig konsultasjon: Få skreddersydde råd og veiledning for din medisinske cannabisbehandling.
Årlig nyhetsbrev: Hold deg oppdatert på de siste fremskrittene innen medisinsk cannabis.
Konsultasjoner og samarbeid med medisinske eksperter: Få tilgang til vårt nettverk av anerkjente medisinske partnere.
Gratis juridisk bistand: Våre erfarne advokater er her for å hjelpe deg med eventuelle juridiske spørsmål knyttet til medisinsk cannabis.
Reisefølge: Få støtte og selskap under reisen din til medisinsk cannabisbehandling.
20% rabatt på alle TwinLeafs produkter: Spar penger på kvalitetsprodukter.
Garantert veiledning gjennom behandlingen: Vi er med deg hele veien.
TwinLeafs velkomstpakke: En spesiell startpakke for deg.
Støttesamtaler: Vi er her for å lytte og støtte deg.

TwinLeaf Group er dedikert til å hjelpe norske pasienter med å få medisinsk behandling i utlandet, samtidig som de arbeider for å bringe behandlingen tilbake til Norge. Vårt mål er å sikre at pasienter får tilgang til den hjelpen de trenger uten å måtte reise langt.

Under Kunnskapsløftet 2023 jobber TwinLeaf Group aktivt med å dele kunnskap og erfaringer om medisinsk cannabis med helsepersonell og pasienter i Norge. Vi ønsker å øke kunnskapen om plante-baserte medisiner og deres potensielle helsefordeler, slik at flere pasienter kan dra nytte av denne formen for behandling.

Vi realiserer dette gjennom flere prosjekter:

  1. Studier og forskning: Vi samarbeider tett med norske og internasjonale leger og eksperter for å gjennomføre kliniske studier med utprøvende medisinsk cannabisbehandling i Norge.

  2. Kurs og pensum: Vi utvikler kurs og undervisningsmateriell om medisinsk cannabis og hamp i tråd med europeisk lovverk og markedets behov.

  3. Deling av artikler og dokumenter: Vi ønsker å spre informasjon om cannabis til helsepersonell og alle som er interessert i å lære mer.

  4. Reduksjon av stigma rundt rusbruk i Norge.

NYHET: TwinLeaf tilbyr nå tjenesten “Reisefølge” for de som ønsker å unngå å reise til Nederland alene. Med denne tjenesten vil du ha en erfaren person som følger deg gjennom hele prosessen.

Bli med på Kunnskapsløftet 2023 med TwinLeaf Group og få tilgang til kunnskap, behandling og støtte uten å forlate Norge!

Medisinsk Cannabis har gjort hverdagen min enklere for meg og min bipolare lidelse. Det gir meg stabilt humør gjennom hverdagen, konsentrasjon til å jobbe, lyst til å spise og energi til å løpe. Takk til TwinLeaf for en enklere hverdag.

  • Jørgen S
VÅR MEDISINSKE CANNABIS REISE

april 2020

TwinLeaf feirer en bemerkelsesverdig milepæl i vår reise med pasientbehandling. 14. april 2019, da vår første pasient, en 68 år gammel person, gikk fra å bli sett på som en kriminell til en respektert pasient, symboliserer vår forpliktelse til verdighet og pasientresultater gjennom medisinsk cannabisbehandling.

januar 2021

Medisinsk cannabis: Veien mot forbedret behandling.

TwinLeaf Group har påvist den positive innvirkningen av medisinsk cannabis gjennom å hjelpe 272 pasienter med å få resept. Dette gir håp om økt potensial for medisinsk cannabis i Norge og bedre behandling for ulike helseproblemer. TwinLeafs arbeid viser at kvalitetsbehandling med medisinsk cannabis er mulig, og deres fokus på en positiv pasientopplevelse understreker behovet for et velfungerende og pasientvennlig system for medisinsk cannabis i Norge.

januar 2022

Januar 2022 markerer et nytt kapittel for TwinLeaf Group etter å ha bistått 420 personer med medisinsk cannabis. Etter å ha overkommet utfordringene med nedleggelsen av Nordic Herb Zone og etableringen av TwinLeaf Group, er de nå engasjert i å fortsette sitt arbeid med å tilby nødvendig hjelp til de som trenger medisinsk cannabis.

Januar 2023

TwinLeaf har vært en viktig aktør i å tilby eksklusive tjenester til norske og europeiske borgere innen medisinsk cannabis. Vi har hjulpet over 800 personer, og 180 av dem har fått mulighten til å delta i kliniske studier. TwinLeaf har også samlet en omfattende database med 2.412 data-punkter, som gir innsikt i årsakene til at mennesker søker deres veiledning om medisinsk cannabis.

20 September 2023

TwinLeaf baner vei for bedre helseomsorg i Norge ved å innføre medisinske cannabis konsultasjoner og oppfølging for pasienter fra 20. september 2023. Dette markerer en viktig milepæl i tilgjengeligheten og støtten til medisinsk cannabisbehandling i landet.

delta på kliniske cannabis studier i norge

Vi samarbeider tett med Nederlandske Leger og andre internasjonale eksperter for å realisere kliniske studier med utprøvende medisinsk behandling i Norge. Vi har  analysert databasen vår og lest tilbakemeldingene dere har gitt oss i tidligere henvendelse. 
Dette håper vi fører til samarbeid med Regionalt kompetansetjeneste på Oslo Universitetssykehus, tilgang til medisinsk fagpersonell og investorer.