Scroll Top
hvem er twinleaf group?
vi er norges ledende innen medisinske cannabis

TwinLeaf Group – Det første norske selskapet som tilbyr medisinsk cannabistjeneste. Siden 2020 har vi levert eksklusiv service til oppunder 800 norske og europeiske borgere. Vårt partnerskap knytter pasienter til profesjonelle helseklinikker i Nederland og Norge, hvor leger behandler og foreskriver cannabinoider som et medisinsk verktøy for å forbedre pasientresultatene.

Dere hjalp med å forandre livet mitt, tusen takk!

 

- Kristoffer

”MER KUNNSKAP, MINDRE STIGMA”

Vi i TwinLeaf Group jobber eksklusivt med leger, klinikker, apoteker, advokater og andre fagpersoner i Norge og Nederland som har mange års erfaring. Disse samarbeidene gjør det mulig for oss å kunne gjøre plante basert Cannabis medisin mer tilgjengelig for også Norske og Europeiske borgere. 

Pasienter rapporterer ønsker om å snakke om Medisinsk Cannabis med helsevesenet, men møter ofte leger som er bekymret for å miste lisensen sin, mangel på faglig kunnskap eller sanksjoner som urin analyse, muntlige kjøreforbud, journalføring som rusmisbruker/narkoman og trusler om tap av omsorgsrett til barn.

TwinLeaf Group, mener at helsemyndighetene ikke tar pasientenes lidelser alvorlig, og svikter disse menneskene med sitt behandlingstilbud. 

Vi kjemper for å få bedre tilgang til medisinsk cannabis, også hjemme i Norge. Hvor mange mennesker må reise til utlandet for å få tilstrekkelig og rettferdig behandlingstilbud.

Vår Visjon

I TwinLeaf Group AS er vår visjon å være en ledende tilbyder av trygg og tilgjengelig medisinsk cannabisbehandling og utdanning i Norge og Europa. Målet vårt er å fremme forståelsen og bruken av cannabis som en personlig tilpasset medisin gjennom innovativ forskning og utdanningsprogrammer.

Vi streber etter å skape et støttende miljø for pasienter, helsepersonell og samfunnet generelt for å lære om fordelene og risikoen ved cannabisbaserte terapier, og for å fremme trygg og ansvarlig bruk av cannabinoider og terpener. Vårt løfte er å kontinuerlig forbedre pasientopplevelsen og gi effektive medisinske tjenester, samtidig som vi opprettholder de høyeste standardene for sikkerhet, kvalitet og etikk.

Teamet

Avatar av Philip Jensen
Philip Jensen

Designer

Avatar av Øystein Skinstad
Øystein Skinstad

Grunnlegger

Avatar av Johnny Birkelund
Johnny Birkelund

Daglig leder